Despre PROFA DE GENE

👋🏼Hello, sunt Profa de gene! Numele meu este Diana Mei-Rosu si nu vreau sa-ti povestesc despre CAT de departe am ajuns, ci despre CUM am ajuns aici. 
UNDE sunt ACUM:
🌎TRAINER, JURAT & SPEAKER international
🏆CAMPION la competitii internationale
👩🏼‍🎓Trainer My Lamination
👩🏼‍🎓EXPERT TRAINER in cadrul International Association of Judges Lash & Brow
🏆 BEST LASH TRAINER – Gala Femei de Succes 2020
🏆 TOP LAMI TRAINER – International Beauty Awards Ukraine 2021
🏆 TOP LASH EXPERT International – Top Lash Camp Bucuresti 2021
🏆TOP LASH EXPERT Arad – Top Lash Camp Bucuresti 2021
🏆TOP LASH FASHIONABLE ARTIST – Top Lash Camp Bucharest 2021
👩🏼‍🎓Ambassador Tabya Lashes
👩🏼‍💻Membru al Comisiei de Extensii Gene – PADIR (Patronatul Antreprenorilor din Industria Infrumusetarii din Romania)
CUM am ajuns aici:
🙋🏼‍♀️Am inceput de la 0, lucrand la RECEPTIA UNUI SALON si am ajuns sa construiesc brandul DeeAcademy si sa devin un expert apreciat la nivel national si international 🌎
😄Da, ai citit bine. Nu, nu m-am nascut invatata sau mai talentata decat tine. Nici nu era nevoie, pentru ca NOI NE CROIM DRUMUL, 🙅🏼‍♀️NU SUNTEM VICTIMELE CIRCUMSTANTELOR. 
🏃🏼‍♀️Am luat drumul PAS CU PAS si m-am lovit de toate greselile. Dar asta nu m-a facut decat sa caut raspunsuri si sa gasesc solutii 🔥
🙋🏼‍♀️Astfel ca STIU EXACT situatiile de care se loveste un incepator la inceput de drum si tocmai de aceea, am conceput cursurile DeeAcademy exact in felul in care mi-as fi dorit ca altcineva sa ma invete pe mine.
Tu NU mai trebuie sa faci greselile mele! Gasesti toate raspunsurile in cursurile DeeAcademy.
📊In programa noastra nu vei gasi doar partea TEHNICA, ci vei gasi un INTREG CONCEPT – inclusiv partea de BUSINESS, cu mindset, marketing si tot ce ai nevoie pentru a porni pe noul drum.
👩🏼‍🎓Spune-mi daca te regasesti:
✔️Ai emotii legat de curs, nu stii cum o sa decurga, daca o sa intelegi informatia.
✔️Esti entuziasmata de ideea unui nou inceput, dar vii totusi cu o teama.
📊Cauti INFORMATIE completa, actualizata, explicata detaliat, cu exemple, scheme, demonstratii – cat mai simplu de inteles.
👩🏼‍🎓Cauti un TRAINER care sa te inspire, sa te impinga, sa iti arate drumul. Cineva cu experienta, cu recomandari in domeniu, care stie ce face si o face foarte bine.
🧚🏻‍♀️Cauti un OM 🙂 care sa te intampine cu un zambet. Un detaliu mic, dar atat de important in procesul de invatare si de asimilare a unor noi informatii, incat poate face diferenta intre “Abia astept sa vin si maine” si “Astept sa se termine odata”.
💆🏼‍♀️Cauti un INDRUMATOR, un ochi critic care sa verifice, sa corecteze, sa explice, sa se asigure ca informatia este pusa cu minutiozitate in practica si nicio intrebare nu ramane nelamurita. Si care, apoi, sa iti spuna “Haide ca poti” 🥳
💃🏼 Cauti ENERGIE buna si o ATMOSFERA primitoare la curs. In care sa te simti SAFE sa pui intrebari, sa te destinzi, ca sa te poti concentra 💯% pe ceea ce ai de facut si sa iei MAXIMUL din acel curs.
🪄Cauti micile DETALII care fac diferenta. 
🤫Iar eu STIU ASTA. 
🙋🏼‍♀️Asa ca asta este EXACT ce le ofer fetelor mele DeeStudents atunci cand ele ajung la cursurile mele. Exact ceea ce imi doresc si eu sa primesc atunci cand invat ceva nou. Cine se aseamana, se aduna 👯‍♀️
🌎Tocmai de aceea avem atat de multe cursante care vin la cursurile fizice chiar si de la mii de kilometri departare, din STRAINATATE (tari precum Germania, Austria, Belgia, Franta, Anglia) sau din toate colturile tarii. 
🔝Probabil ca e vorba despre CE ITI DORESTI PENTRU TINE si ce simti ca MERITI atunci cand vine vorba despre timpul, 💰banii si 🔋energia ta. 
👸🏼Studentele noastre cu siguranta cauta CALITATE. In orice domeniu al vietii lor. Asa ca, INCEPUTUL UNEI CARIERE nu putea sa faca exceptie. 
🔥Iar acum pune-ti CEA MAI INPORTANTA INTREBARE:
🧚🏻‍♀️Ai un GOOD VIBE in legatura cu acest trainer/curs? Vibes don’t lie 💃🏼
🙋🏼‍♀️ Iti inspira INCREDERE? Simti ca e omul care TE POATE AJUTA sa iti SCHIMBI VIATA? 
😄Daca DA, sunt la un TELEFON/mesaj/click DISTANTA. 

Shopping Cart