Politica de returnare

1. Restituirea banilor

Plata efectuată prin intermediul website-ului este rambursabilă doar dacă cursanta anunță cu cel puțin 20 de zile înaintea începerii cursului că nu mai poate participa și numai în situația în care se găsește o înlocuitoare a cursantei, atât de către trainer cât și de către cursantă.

Prețul este nenegociabil și nerambursabil în cazul neparticipării la curs de către beneficiar sau în cazul în care cursantul este nemulțumit de anumite aspecte ale cursului, dat fiind faptul că programa este prezentată înaintea înscrierii la curs.

2. Responsabilitate

Prestatorul nu își asumă responsabilitatea pentru problemele tehnice izolate ce pot să apară în cazul anumitor participanți la cursurile desfășurate online (conexiune internet slabă, locație zgomotoasă, probleme cu calculatorul, etc.)

În cazul în care una dintre cursante se află în situația de îmbolnăvire cu virusul SARS COV 2 (COVID-19) plata cursului prevăzută în contract la art.3.2. este nerambursabilă, dar aceasta va avea posibilitatea de a folosi suma achitată pentru un curs viitor ( același sau diferit ) pe baza unui test PCR sau unei dovezi justificabile în acest sens. 

Beneficiarul va găsi descrierea detaliată a fiecărui curs pe platforma prestatorului, astfel ca acestuia să îi fie foarte ușor de recunoscut la ce nivel actual de informații se află.

Cursantul are dreptul de a se înscrie la orice curs de pe platforma prestatorului. Acesta din urmă nu își asumă răspunderea dacă cursantul nu este de nivelul cursului ales.

Shopping Cart