Tehnica de laminare H2O Gene sticloase (porozitate redusa), greu de controlat, dar tu vei invata sa faci laminare pe orice tip de geana:)

Tehnica clasica de laminare Gene normale, porozitate medie-ridicata. Genele au fost maleabile datorita porozitatii.

Tehnica de laminare H2O Gene sticloase (porozitate redusa) si directie de crestere descendenta (in jos), ceea ce le face “incatapanate”, dar tu vei invata sa le controlezi 🙂
Business-ul tau inseamna mai mult decat laminare. Eu nu te invat sa faci laminare, ci sa castigi bani din asta. Astfel ca vreau sa lucram la cateva aspecte care tin de mindset, energia banilor, avatarul clientului ideal si alte subiecte, care vor transforma serviciul de laminare, intr-un business prosper.
In 90% din cazuri, clientele care vin pentru laminare gene, prefera sa iti faca si sprancenele la tine, in aceeasi programare. Astfel ca iti recomand sa te perfectionezi si pe domeniul BROW, pentru ca in timp ce clienta sta cu solutiile de laminare pe gene, in loc sa ai timp mort, tu poti sa te ocupi de sprancene ei si sa castigi bani dublu, pentru 2 proceduri, in acelasi timp. Si aici trebuie sa inveti de la cei mai buni, ca sa devii unul dintre ei. Astfel ca iti ofer bonus o DEMONSTRATIE DE LAMINARE SPRANCENE, de la exper trainerul DeeAcademy Camelia Tomodan (@profa.de.sprancene pe Instagram). Cami nu este doar campion national si international, jurat si un nume important in domeniu, dar este si trainerul care ofera cu drag toate secretele, care raspunde la toate intrebarile si care iti va urmari parcursul pas cu pas. Atentie, aceasta demonstratie nu este suficienta pentru a incepe meseria de Brow Artist! Este un domeniu foarte complex, unde ai nevoie de un curs foarte bine structurat, care sa iti ofere tot bagajul de informatie. Daca iti cauti mentorul, acceseaza site-ul Cameliei: www.cameliatomodan.ro
Iti explicam in curs cat de importanta este o consultanta cu clienta inainte de procedura si ca este primul pas important catre o colaborare de succes. Printeaza aceste pagini si pastreaza intr-un dosar fisa pentru fiecare clienta. Tu trebuie sa fii un profesionist din toate punctele de vedere!
Descarcă
Instructiunile de ingrijire vor fi explicate clientei la inceputul programarii, in cadrul consultantei. Iar pentru ca un profesionist oferta mai mult clientilor sai, printeaza acest material si ofera-l clientei inainte sa plece, pentru a te asigura ca ea nu uita ceea ce are de facut. Pe langa asta, clienta ca fi incantata de acest mic, dar foarte important, detaliu.
Descarcă
Iti ofer aici ALGORITMUL DE LUCRU pe care il urmezi pas cu pas. In curs ai deja fiecare pas explicat, exemplificat cu poze si video, dar pentru ca informatia sa iti fie cat mai usor de accesat atunci cand incepi sa PUI IN PRACTICA, am pregatit aceasta fisa pe care sa o printezi si sa o ai langa tine la primele proceduri. Astfel ma asigur ca nu uiti niciun detaliu si ca toti pasii sunt corect aplicati, pentru ca, la fel ca si tine, imi doresc sa ai cele mai bune rezultate! Acest algoritm este “harta” care te ajuta sa nu te pierzi, dar depinde doar de tine sa il urmezi cu mare atentie si responsabilitate!
Descarcă
Din momentul in care intri in acest domeniu, fie ca vrei, fie ca nu, TU ESTI DEJA UN BRAND PERSONAL! Acest lucru poate sa fie cel mai mare avantaj al tau, daca stii cum sa il folosesti. Cu ajutorul Brandului Personal poti sa castigi mai mult, sa devii mai cunoscuta, respectata si cautata, sa oferi garantia profesionalismului, chiar inainte ca lumea sa ajunga efectiv la tine. Ti-am pregatit aici un mic ghid, ca sa poti incepe in cel mai bun mod.
Descarcă ebook

📜Ai mai jos 2 diplome, una pentru finalizarea cursului + una pentru modulul BUSINESS 📊

🖌️Adauga data si numele tau pe diplome, folosind orice aplicatie iti este la indemana, apasand optiunea “Text”. Exemple aplicatii: PicsArt, Canva, Meitu, Snapseed. 
🤭Apropo, acestea sunt aplicatii care te vor ajuta si in editarea pozelor pentru social media.

Shopping Cart